Het verzamelen van cijfers is relatief eenvoudig. Veel belangrijker is wat u vervolgens met die cijfers doet. BI Right! richt niet alleen uw Business Intelligence omgeving in, maar geeft ook inzicht en helpt u bij het bepalen van uw doelen, beleid en visie. Passie voor ondernemen en een persoonlijke benadering kenmerken onze aanpak.

Consultancy
BI Right! heeft veel kennis en ervaring op het gebied van HR. We werken onder andere met de HR-applicaties Beaufort, HR Easy, Youforce, AFAS en ADP Perman. Ook Microsoft BI, Cognos, Business Objects en Crystal Reports behoren tot onze expertise.

Project management
Heeft u hulp nodig om een project efficient op te zetten, te begeleiden en tot een goed resultaat te brengen? Met onze succesvolle en gecertificeerde project managers bent u verzekerd van een goed proces en een succesvol resultaat binnen de gestelde doelen. Wij kunnen u helpen de lijnen voor een project uit te zetten, doelstellingen en kpi’s te formuleren en uw eigen managers te coachen. Maar u kunt er ook voor kiezen om het project management geheel aan BI Right! uit handen te geven.

Functioneel beheer
BI Right! wordt ingeschakeld voor alle aspecten van functioneel beheer: operationeel, tactisch en strategisch. Wij verrichten desgewenst de volgende taken: 

  • Het opzetten en professionaliseren van functioneel beheer en informatiemanagement
  • Het opnieuw inrichten van functioneel beheer volgens BiSL
  • Het beschrijven, implementeren en borgen van processen
  • Changemanagement voor zowel processen als mensen


Interim diensten

Wij maken de juiste match met professionals binnen ons eigen team of met vaste zelfstandig professionals uit ons netwerk. Uiteraard afhankelijk van de gevraagde expertise, ervaring, persoonlijkheid en beschikbaarheid. Wij hebben de juiste specialisten voor elke klus en maken altijd een goede match voor uw organisatie.

Trainingen / workshops
Goed opgeleide medewerkers vormen het geheim achter een succesvolle BI-omgeving. De bouwers en gebruikers moeten weten hoe zij met de omgeving kunnen omgaan om de beste resultaten te behalen. Daarom hecht BI Right! veel waarde aan opleiding en training. Wilt u het beste uit uw mensen halen? Dan kan BI Right! samen met u een training op maat samenstellen. BI Right! verzorgt alle trainingen op BI-gebied voor kleine en grote groepen.

 

Meer informatie?
Wij bellen u terug!

Relevante cases

De professional van BI Right! die bij ons het project uitvoert, is betrokken en gedreven. Ze denkt goed mee en is kritisch als het nodig is. Ook is ze flexibel en is de communicatie laagdrempelig.  >

Meander

Laurens Faessen
Manager ClientZorgRegistratie & ICT

Ga naar boven