BI Right! Consultancy wordt in de praktijk op verschillende manieren ingericht, zowel voor korte- als langere-termijn ondersteuning. U kunt kiezen voor de inzet van projectmanagers, consultants of functioneel beheerders. Onze professionals stellen hun kennis en expertise in dienst van uw organisatie. Zij hebben kennis en ervaring met technische én organisatorische vraagstukken.

HR Consultancy
BI Right! heeft veel kennis en ervaring op het gebied van HR. We werken onder andere met de HR-applicaties Beaufort, HR Core, Youforce, AFAS en ADP Perman. Ook Microsoft BI, Cognos, Business Objects en Crystal Reports behoren tot onze expertise.

Projecten
Heeft u hulp nodig om een project efficiënt op te zetten, te begeleiden en tot een goed resultaat te brengen? Met onze succesvolle en gecertificeerde project managers bent u verzekerd van een goed proces en een succesvol resultaat binnen de gestelde doelen. Wij kunnen u helpen de lijnen voor een project uit te zetten, doelstellingen en kpi’s te formuleren en uw eigen managers te coachen. Maar u kunt er ook voor kiezen om het project management geheel aan BI Right! uit handen te geven.

Functioneel beheer
BI Right! wordt ingeschakeld voor alle aspecten van functioneel beheer: operationeel, tactisch en strategisch. Wij verrichten desgewenst de volgende taken: 

  • Het opzetten en professionaliseren van functioneel beheer en informatiemanagement
  • Het opnieuw inrichten van functioneel beheer volgens BiSL
  • Het beschrijven, implementeren en borgen van processen
  • Changemanagement voor zowel processen als mensen

 

Meer informatie?
Wij bellen u terug!

Relevante cases

Gemeente Maastricht

Right! bood tijdelijke ondersteuning bij het bouwen van nieuwe financiële- en Service Management rapportages. Het beheren van deze en reeds bestaande rapportages is onderdeel van de werkzaamheden.  >

Ga naar boven