‘Rommel erin is rommel eruit’: deze uitdrukking is zeker van toepassing op de BI-omgeving. Als de gegevens niet goed worden vastgelegd in het bronsysteem, heeft dit invloed op de managementinformatie die eruit komt. Om ervoor te zorgen dat de informatie betrouwbaar is, is niet alleen een goede Business Intelligence omgeving van belang. Ook de hele keten van applicaties en de processen daar omheen moeten op orde zijn.


Kennis van functioneel beheer
Het functioneel beheer van de applicaties en processen is bij veel bedrijven en organisaties een ondergeschoven kindje, terwijl het juist zo belangrijk is. Er is zeer specialistische kennis voor nodig. BI Right! brengt de benodigde kennis over op uw medewerkers en zorgt voor draagvlak en acceptatie. Tenslotte zijn uw medewerkers degenen die het functioneel beheer in de toekomst gaan uitvoeren. We spelen in op de aanwezige kennis en ervaring en zetten deze, samen met u en uw medewerkers, om in een efficiënte en toekomstgerichte aanpak van het functioneel beheer.


Alle niveaus
U kunt BI Right! inschakelen voor alle aspecten die bij functioneel beheer komen kijken: operationeel, tactisch en strategisch. Wij verrichten desgewenst de volgende taken: 

  • Het opzetten en professionaliseren van functioneel beheer en informatiemanagement
  • Het opnieuw inrichten van functioneel beheer volgens BiSL
  • Het beschrijven, implementeren en borgen van processen
  • Changemanagement voor zowel processen als mensen


Wilt u meer weten of direct BI Right! inschakelen voor uw functioneel beheer? Neem dan contact op.

 

Meer informatie?
Wij bellen u terug!

Relevante cases

Functioneel Beheer CODA

De taak van BI Right! ligt voornamelijk bij het structureren van de vele aanvragen die er reeds liggen, de communicatie met de (interne) klant en uiteraard het uitvoerend applicatiebeheer.  >

Ga naar boven