Een nieuwe BI-omgeving opzetten en inrichten, software-implementatie of functioneel beheer op projectniveau: BI Right! heeft diverse mogelijkheden als het om projecten gaat. Onze ervaren projectmanagers nemen uw project van begin tot eind uit handen en zorgen voor de juiste begeleiding en aandacht.

Agile / Scrum
Onze project managers hebben ervaring in agile projectmanagement-methodes. De meeste projecten vragen om een mix van de traditionele ‘waterval’-methode volgens het eerst denken, dan doen-principe, meestal met teams vanuit individuele afdelingen en een ‘moderne’ scrum-methode waarbij een project steeds verder wordt uitgebouwd in afdeling overschrijdende teams. De juiste balans vinden op onderdelen van het project is de kracht van BI Right!

PRINCE2
BI Right! project managers zijn PRINCE2 gecertificeerd. Dit houdt onder andere in dat wij snel en cyclisch werken. Het project verloopt stap voor stap, waardoor u snel resultaat ziet. Er is veel aandacht voor acceptatie door de gebruikers. Onder leiding van de projectmanagers worden de toekomstige gebruikers goed opgeleid, zodat zij het beheer op den duur eenvoudig kunnen overnemen.

 

 

 

Meer informatie?
Wij bellen u terug!

Relevante cases

Vion

Grote afhankelijkheid van IT was een struikelblok omtrent een goed en effectief gebruik van BI. Door key-users in de business op te leiden is er nu meer controle en invloed over hoe BI ingezet wordt.  >

Ga naar boven