Flexibiliteit is één van onze belangrijkste kernkwaliteiten. Uw wensen en behoeften zijn ons uitgangspunt bij ieder project. We communiceren helder en laagdrempelig en komen onze afspraken na. Bovendien hebben we een brede algemene kennis van de branche en uitgebreide specialistische kennis op ons vakgebied. 

Kort & bondig:

-          Flexibiliteit 
-          Heldere laagdrempelige communicatie
-          Afspraak = Afspraak
-          Brede branchekennis, specialistische kennis vakgebied

Wij richten ons op vijf pijlers: kennis, proces, samenwerking, resultaat en innovatie. We lichten dit toe aan de hand van een aantal inspirerende uitspraken. 

Kennis

‘An investment in knowledge pays the best interest.’ – Benjamin Franklin

BI Right! vindt het belangrijk om te investeren in kennis. De professionals van BI Right! houden daarom hun kennis van het vak en de branche altijd up to date. 


Proces

‘Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.’ – Steve Jobs

Bij BI Right! gaat het niet alleen om het eindresultaat, maar ook om het proces er naartoe. We werken in tussenstappen die allemaal evenveel aandacht krijgen. Er kan daardoor continu bijgestuurd worden om tot een perfect eindresultaat te komen. Zo ontstaat er een Business Intelligence omgeving die niet alleen nu goed werkt, maar die ook toekomstbestendig is. 


Samenwerking

‘Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships.’ – Michael Jordan

Samenwerking is de sleutel tot succes, vindt BI Right!. Als twee sterke partijen goed samenwerken wordt 1 + 1 = 3. BI Right! is flexibel en wil graag fungeren als sparringpartner. Tussentijdse terugkoppeling is heel belangrijk in onze projecten. Daardoor kunnen we ingrijpen en aanpassen waar nodig. 


Resultaat

‘Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite me te vergissen.’ – Johan Cruijff

BI Right! staat voor een betrouwbaar resultaat. Onze klanten moeten erop kunnen rekenen dat de rapportages en cijfers kloppen. Daarom doen wij er alles aan om het beste resultaat te bereiken binnen de afgesproken tijd. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! 


Innovatie

‘The problem is never how to get new, innovative thoughts into your mind, but how to get the old ones out.’ – Dee Hock

BI Right! denkt ‘outside the box’. Standaardoplossingen zijn soms niet goed genoeg. Het nieuwe Business Intelligence is verder denken om de pijnpunten echt aan te kunnen pakken. BI Right! maakt ook plannen voor de toekomst. We investeren in de lange termijn en doen dat graag samen met onze klanten.

 

Meer informatie?
Wij bellen u terug!

Relevante cases

Inmiddels zitten we in het derde jaar van onze samenwerking. De professional van BI Right! heeft veel kennis en werkt gemakkelijk. Ook het persoonlijke contact is prettig.  >

Rhenus

Anjo Meijer
Corporate HR Manager

Ga naar boven