Business Intelligence Consultant (Medior)

BI Right! is op zoek naar Business Intelligence Consultants die de drive hebben om de beste consultant allertijden te worden!

Spreekt dit jou aan? Lees verder….

 

Ben jij ondernemend, daadkrachtig, communicatief? Helemaal goed!

Heb je ook passie voor het BI vak, humor, lef en creativiteit? Beter!

Dat zijn namelijk de eigenschappen die wij zoeken in onze nieuwe collega.

Als Business Intelligence Consultant ga je aan de slag bij onze klanten om hen te ondersteunen en adviseren over de Business Intelligence mogelijkheden die het beste bij hun situatie passen. Daarnaast werk je ook mee het ontwikkelen van onze in house BI-oplossingen.

 

Wat bieden we je?

Een organisatie die net iets anders denkt en werkt als andere organisaties. Je krijgt vrijheid en verantwoordelijkheid in het aannemen van je eigen opdrachten en taken. Zo stippel je dus je eigen toekomst uit. Aangezien wij een echt transparante organisatie zijn mag je je ook tegen de andere disciplines in de organisatie aan bemoeien. Denk aan Sales, Marketing, HR, etc.. 

We werken in een klein team. Dit zorgt ervoor dat je iedereen goed leert kennen en we ook écht voor elkaar klaar staan. Samen werken we naar de beste oplossingen.

 

Wat ga je ons brengen?

  • Passie voor het vak
  • Kennis van ETL en de bereidheid om dit verder uit te diepen
  • Kennis van de Microsoft BI Suite
  • Aantoonbare kennis en ervaring met data modelleren en SQL
  • Teamplayer

 

Ben je enthousiast geworden? Laat ons dan weten wat jij persoonlijk aan BI Right! kan toevoegen waardoor wij weer een stapje dichter bij ons doel komen: De beste partner in informatievoorziening.

Je mag ons mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of als je eerst nog meer wilt weten bel ons dan op 073-751 95 41

 

Meer informatie?
Wij bellen u terug!

Ga naar boven