BI Right! weet als geen ander dat iedere organisatie uniek is. Dat is dan ook ons uitgangspunt bij ieder project: het inspelen op de individuele informatiebehoefte en wensen van uw organisatie. Onze werkwijze kenmerkt zich door hoge kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit. Dat dat geen loze begrippen zijn, leest u hieronder. Dankzij de samenwerking met andere partijen kan BI Right! bovendien een breed scala aan producten en diensten leveren.


Hoge kwaliteit

Kwaliteit komt op diverse manieren terug in onze werkwijze. Dat begint bij kennis, het fundament van ons bedrijf. Onze specialisten beschikken over een brede algemene kennis en specialistische kennis op de vakgebieden HR en Business Intelligence. Zij worden continu bijgeschoold op het gebied van technieken en de branche. We werken met zeer ervaren consultants en leveren uitsluitend kwalitatief goede technische oplossingen. We begeleiden u intensief bij de implementatie en acceptatie van deze oplossingen. Ook nazorg hoort daarbij. We communiceren helder en laagdrempelig en komen onze afspraken na. 


Flexibiliteit

Onze klanten mogen een hoge mate van flexibiliteit van ons verwachten. Dat blijkt onder andere uit de snelle responstijd, goede bereikbaarheid, hulp op afstand en een breed scala aan mogelijkheden. We streven ernaar om binnen tien werkdagen een consultant op locatie te hebben, indien gewenst. 


Continuïteit

U kunt van BI Right! op aan, tijdens elk moment van de samenwerking. Als klant heeft u een vast contactpersoon met wie u rechtstreeks communiceert en bij wie u terecht kunt met vragen. We houden van snel schakelen en werken daarom graag kort cyclisch, met tussentijdse opleverpunten. Hierdoor kunnen we eenvoudig tussentijds bijsturen. Ook kennisoverdracht vinden we zeer belangrijk. We dragen de kennis goed over en zorgen ervoor dat deze bewaard blijft binnen uw organisatie, onder meer door middel van training en scholing. 


Wilt u weten hoe anderen de werkwijze van BI Right! ervaren? Bekijk dan de referenties

Meer informatie?
Wij bellen u terug!

Relevante cases

BI Right! kijkt goed naar wat het probleem is en zoekt daar vervolgens een geschikte consultant bij. Bovendien hebben ze niet alleen kennis van hun eigen vakgebied, maar weten ze ook hoe het er in onze markt aan toe gaat.  >

De Hartekamp Groep

Claudia de Jongh
Functioneel Analist

Ga naar boven