Wat?
Een training op maat over SharePoint, het platform van Microsoft waarmee mensen kunnen samenwerken en informatie kunnen uitwisselen.

Voor wie?
Iedereen die met SharePoint te maken krijgt: van contentmanagers en business intelligence-ontwikkelaars tot contentbeheerders, redacteuren en communicatiemedewerkers.

Hoe?
Deze training kan op verschillende manieren ingestoken worden, afhankelijk van de taken, de wensen en het kennisniveau van de deelnemers.

  • De meer ervaren technische gebruikers leren verschillende front-end tools van Microsoft voor Business Intelligence kennen. Ook komt aan bod hoe zij deze samen kunnen brengen in een SharePoint BI-portal.
  • Contentmanagers en –beheerders leren hoe zij Microsoft SharePoint Designer kunnen gebruiken om een website te beheren.
  • Voor mensen die workflowprocessen in SharePoint ontwerpen, richt de training zich puur op de workflow en niet op de technische mogelijkheden van het programma.


Waarom?
U gaat aan de slag met een ervaren SharePoint-trainer. Theorie en praktijk wisselen elkaar af, zodat u de opgedane kennis direct kunt inzetten. 

Meer informatie?
Wij bellen u terug!

Ga naar boven