Business Intelligence zorgt ervoor dat u inzicht heeft in informatiestromen op diverse niveaus. Wij zorgen dat gegevens worden verzameld en vertaald naar oplossingen voor uw bedrijf. Maak beslissingen op basis van harde feiten, wat leidt tot een hogere kwaliteit en lagere kosten. Met de juiste inzichten kunt u ad hoc bijsturen en ingrijpen, maar goede business intelligence zorgt er juist ook voor dat u kunt voorspellen om strategische beslissingen te nemen voor de langere termijn.

HR & Organisatie
BI Right is dé specialist op het gebied van HR-Intelligence. Wij verzorgen het gehele proces van de input, het meten, analyseren en vertalen van gegevens naar bruikbare managementinformatie. Het doel van HR Intelligence is het verbeteren van advies aan het management en de medewerkers binnen de organisatie en het inzichtelijk maken van de impact van HR op het bedrijfsresultaat van de organisatie.

Strategy
Met de juiste BI-oplossing kunnen wij uw managementorganisatie op een goede manier organiseren, presenteren en analyseren. Ieder middelgroot tot groot bedrijf kan, met behulp van BI Right!, profiteren van de voordelen van Business Intelligence. Het geeft u meer grip op uw cijfers en daardoor op uw bedrijfsresultaat en –doelen. Onze producten en diensten op dit gebied zijn flexibel aan te passen aan de wensen en behoeften van uw bedrijf.

Raet gebruikers
BI Right! is dé onafhankelijke specialist voor Raet software en haar gebruikers. BI Right! heeft reeds vele werkzaamheden en projecten verzorgd voor Raet software en kent daardoor alle mogelijkheden en oplossingen van de software voor hrm-toepassingen.

 

Meer informatie?
Wij bellen u terug!

Relevante cases

Raet/KPN

Er worden drie soorten rapportages opgeleverd aan KPN: rapportages die alle klanten van Raet ontvangen, maatwerkrapportages en rapportages omtrent het nieuwe datawarehouse van KPN.  >

Ga naar boven