Raet gebruikers

BI Right! is dé onafhankelijke specialist voor Raet software en haar gebruikers. BI Right! heeft reeds vele werkzaamheden en projecten verzorgd voor Raet software en kent daardoor alle mogelijkheden en oplossingen van de software voor HRM-toepassingen.

Rapportages

BI Right! zorgt dat u belangrijke intelligence uit HR Core kunt halen. Denk daarbij aan rapportages om inzicht te geven in de huidige bezetting, verlofdagen die komen te vervallen, verzuimrapportages of ieder ander onderwerp dat wordt geregistreerd. BI Right! heeft optimale kennis en ervaring met het gebruik van HR Core en Report Builder, ongeacht de branche waarin u werkt. Uiteraard hebben wij een zeer ruime ervaring met Beaufort en Impromptu. 

Specialist

Rapportages maken lijkt vaak heel eenvoudig. Er spelen echter vaak vele factoren  die de uitkomst kunnen beïnvloeden. Een BI-specialist zorgt er voor dat de juiste kennis en waardevolle ervaringen worden toegepast en u zo kosten en tijd bespaart. Samenwerken met een specialist zorgt voor een betrouwbaar en efficiënt resultaat.

Consultancy en support

Wij bieden twee mogelijkheden voor onze samenwerking. Consultancy op locatie of support op afstand. Consultancy wordt vaak toegepast bij de complexere vraagstukken of het overbrengen van kennis, zodat u zelf de kneepjes van het vak onder de knie krijgt. Support op afstand is voor de kleine wijzigingen of problemen, maar ook voor eenvoudigere rapportages kunnen wij u telefonisch helpen.

Training en workshops

Om het beste resultaat uit Raet-software te halen is de menselijke factor niet te onderschatten. Om ervoor te zorgen dat de systemen continu betrouwbaar zijn is de inrichting, monitoring en input door gebruikers van groot belang. Daarom geeft BI Right! opleidingen en trainingen op maat. Wilt u het beste uit uw software en mensen halen? Dan kan BI Right! samen met u een training op maat samenstellen.

Meer informatie?
Wij bellen u terug!

Relevante cases

Inmiddels zitten we in het derde jaar van onze samenwerking. De professional van BI Right! heeft veel kennis en werkt gemakkelijk. Ook het persoonlijke contact is prettig.  >

Rhenus

Anjo Meijer
Corporate HR Manager

Ga naar boven