Speel tijdig en succesvol in op nieuwe kansen of bedreigingen

Business Intelligence is méér dan een berg cijfers. Het geeft inzicht in uw bedrijf, signaleert de aandachtspunten en kan zelfs uw bedrijfsresultaat verbeteren. Denk aan informatie over klanten, concurrenten, personeel en marktontwikkelingen. Dat is precies wat BI Right! doet: het verzamelen van gegevens en deze vertalen naar oplossingen voor uw bedrijf. Zo kunt u sturen op basis van harde feiten, wat leidt tot een hogere kwaliteit en lagere kosten. 

BI-oplossing

Met de juiste BI-oplossing kunnen wij uw managementorganisatie op een goede manier organiseren, presenteren en analyseren. De eerste stap daarbij is het inventariseren van de wensen en behoeften van uw organisatie. Vervolgens kiezen wij samen met u de meest geschikte BI-oplossing, die wij naar behoren inrichten. Als er al een BI-omgeving ingericht is, kunnen wij u adviseren over het meest optimale gebruik hiervan. Ook leren wij uw medewerkers door middel van trainingen hoe zij het beste met de BI-omgeving kunnen omgaan. 

Voordelen Business Intelligence

Ieder middelgroot tot groot bedrijf kan, met behulp van BI Right!, profiteren van de voordelen van Business Intelligence. Het geeft u meer grip op uw cijfers en daardoor op uw bedrijfsresultaat en –doelen. Onze producten en diensten op dit gebied zijn flexibel aan te passen aan de wensen en behoeften van uw bedrijf.

 

Meer informatie?
Wij bellen u terug!

Relevante cases

Instituut Verbeeten

De Quickscan is een nulmeting van de huidige organisatie, processen, rapportages, BI-tools en architectuur. Hieruit komen de kracht en de beperkingen vanuit de huidige situatie duidelijk naar voren.  >

Ga naar boven