Toen we 4 jaar geleden begonnen met BI Right! wilde we zaken net iets anders aan pakken dan de gevestigde orde. Ruimte voor ondernemerschap voor medewerkers was een belangrijk speerpunt. En dit is nog steeds een belangrijk punt in de organisatie.

Dit jaar hebben we besloten dit ondernemerschap naar een nieuw niveau te tillen. Ondernemerschap mogelijk maken voor studenten. Hiermee is de BI Right! Masterclass geboren.

Vijf enthousiaste en ondernemende studenten van Avans Hogeschool en Fontys hebben de uitdaging aangenomen. Zij gaan gezamenlijk een project uitvoeren, waarbij alle facetten van een Business Intelligence project aan bod zullen komen. Uiteraard worden zij voortdurend geconfronteerd met projecten tijdens hun studie. Er is echter één groot verschil… deze keer is het “voor het eggie”.

De grote vraag is dan ook… wat gaan zij precies doen? Zij gaan als een echt projectteam voorzien van een projectleider een product ontwikkelen dat wij ook werkelijk op de markt gaan zetten.

Zij zullen volledig getraind worden door onze trainer en begeleid worden door Senior Consultants. Middels diverse workshops zal de theorie die zij op de opleiding al voorbij hebben horen komen verder worden uitgediept en tot leven gebracht worden.

Het product dat we gaan ontwikkelen is gericht op HRM data. Heeft u behoefte aan inzicht in uw bezettings-, instroom-, uitstroomcijfers? Wilt u zelf met deze cijfers kunnen werken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de juistheid van de cijfers? Bent u bereid om de studenten een aantal keren te woord te staan om uw behoeften en wensen kenbaar te maken en het product (tussentijds) te testen? Dan bent u de pilot klant die wij zoeken!

Bent u ook zo enthousiast en wilt u zich aanmelden als Pilot klant? Of wilt u eerst nog meer informatie?

Wij ontvangen graag uw bericht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meer informatie?
Wij bellen u terug!

Relevante cases

BI Right! kijkt goed naar wat het probleem is en zoekt daar vervolgens een geschikte consultant bij. Bovendien hebben ze niet alleen kennis van hun eigen vakgebied, maar weten ze ook hoe het er in onze markt aan toe gaat.  >

De Hartekamp Groep

Claudia de Jongh
Functioneel Analist

Ga naar boven