Recent zijn we gestart met ondersteuning bij Royal A-ware met als doel de BI op orde te krijgen voor de Bouter Group.
 
Bouter Group is gespecialiseerd in het rijpen, versnijden, verpakken, opslaan, transporteren en verhandelen van kaas en andere foodproducten. Alle stappen in het proces van ontvangen van de kaas tot het verhandelen hiervan worden geregistreerd in het ERP-systeem Microsoft AX.
 
Er is een grote behoefte aan informatie en aan Self-Service BI. Echter, zoals bij veel systemen zijn de standaard rapportages uit het ERP-systeem niet voldoende. Men wil gecombineerde en geaggregeerde data, mogelijkheden tot analyse, dashboard die in één oogopslag de stand van zaken laat zien.
Om dit resultaat te bereiken helpt BI Right! bij het definiëren van het datawarehouse en de diverse datamarts. Deze tussenlaag zorgt voor makkelijk toegankelijke data.
 
De laatste stap is het bouwen van overzichtelijke frameworks in Cognos zodat de gebruikers eenvoudig zelf in hun informatiebehoefte kunnen voorzien. Dankzij BI Right! wordt een complexe informatiebehoefte van eveneens complexe processen op een zeer laagdrempelige wijze toegankelijk en inzichtelijk gemaakt.
 
Heeft u een vraag? Wilt u ook meer toegang en inzichten uit uw informatie kunnen halen? Neem dan gerust contact op met Tatiana van den Hoogen: 073 - 751 95 41
 

Meer informatie?
Wij bellen u terug!

Relevante cases

BI Right! kijkt goed naar wat het probleem is en zoekt daar vervolgens een geschikte consultant bij. Bovendien hebben ze niet alleen kennis van hun eigen vakgebied, maar weten ze ook hoe het er in onze markt aan toe gaat.  >

De Hartekamp Groep

Claudia de Jongh
Functioneel Analist

Ga naar boven