Avio Diepen, een leverancier van onderdelen voor de luchtvaart, heeft BI Right! gevraagd om de kennis van de gebruikers van hun Microsoft BI-omgeving naar een hoger niveau te tillen.

Dit hebben we gedaan door een intensieve tweedaagse training, volledig afgestemd op de werkzaamheden en behoeften van de BI-afdeling. Onderdelen die aan bod kwamen tijdens de training waren o.a. Introductie Reporting Services, werken met rationele databases, MDX en de basiscomponenten.

De training vond plaats op een externe locatie in de vestigingsplaats van Avio Diepen. BI Right! was verantwoordelijk voor de volledige organisatie, waaronder de trainingsinhoud, apparatuur, trainingsomgeving, locatie, naslagwerken, et cetera.De intensieve tweedaagse training Reporting Services heeft de gebruikers handvatten en inzichten gegeven om hun werk nog beter uit te voeren.

Om de brug naar de praktijk te slaan is er ook gekozen voor een terugkomdag, waarbij de trainer de trainees op de werkplek heeft bezocht en heeft geholpen bij de alledaagse vraagstukken waar zij tegenaan liepen. Uiteraard kunnen trainees ook altijd na de trainingsperiode kosteloos contact opnemen met BI Right! voor BI-vraagstukken.

Ga naar boven